СИГУРНОСТ, СПОКОЙСТВИЕ И ОЩЕ НЕЩО...

СИГУРНОСТ, СПОКОЙСТВИЕ И ОЩЕ НЕЩО...

Публикувано от:
Шпионските камери не са устройства, които се използват само във филмите за тайни агенти. Те са лесно достъпни устройства, които хората могат да използват в нормалния си живот. Чудили ли сте някога дали Вашата бавачка наистина се грижи добре за детето Ви? Имате ли притеснения, че Вашият дом може да бъде разбит и ограбен? Това са част от обичайните страхове, които повечето хора имат. Шпионските камери във Вашия офис или дом, ще ви помогнат да останете спокойни, че веднага ще разберете, ако нещо се случва.

Когато избирате безжична скрита камера е най-добре да подберете такава, която съвместява всички необходими елементи на едно място. Това означава, че обектива на камерата и безжичния предавател се намират в едно устройство. Обикновено това са предмети от ежедневието като часовник или играчка. Това позволява камерата да бъде добре скрита и да остане незабелязана. 

                      

Тук ще Ви представим три от най-популярните скрити камери.

                                    

1. WIFI СКРИТА КАМЕРА В НАСТОЛЕН ЧАСОВНИК

                                                         

Тази скрита WIFI камера от ново поколение, може да бъде поставена в почти всяко помещение без да буди съмнение, че е нещо по-различно от един стилен часовник. Лесно се конфигурира към всяка WIFI мрежа, което дава възможност винаги да имате поглед над Вашия дом или офис в реално време чрез мобилно приложение или през Вашия компютър. Също толкова лесно можете да прегледате и историята на записите. Високата резолюция Ви дава ясна картина, а големият ъгъл на виждане на обектива позволява да виждате всяка точка от помещението.

Видео формат: AVI

Видео резолюция: 1920 х 1080

Кадри в секунда: 30

Ъгъл на снимане: 160 градуса

Време на работа: до 4 часа

Батерия: 2500mAh

Памет: micro SD до 64GB (не е включена в комплекта)

WLAN: Wi-Fi 802.11 b/g/n

                                                                                                  

                                                                 

2. WIFI HD ШПИОНСКА КАМЕРА В ХИМИКАЛКА

                                          

Това е една на пръв поглед обикновена химикалка, която е оборудвана с WIFI камера. Съвременната технология за онлайн стрийминг Ви позволява да гледате на живо всичко, което се случва пред обектива на скритата камера през Вашия компютър или мобилен телефон, a компактният й размер да я поставите навсякъде, където пожелаете.

Видео формат: AVI

Видео резолюция: 1280 х 720

Кадри в секунда: 30

Снимки: JPG

Време на работа: до 90 мин

Памет: micro SD до 32GB (не е включена в комплекта)

WLAN: Wi-Fi 802.11 b/g/n

              

              

             

                

3. WIFI ШПИОНСКА КАМЕРА В ДИМЕН ДАТЧИК

                                           

Тази WIFI скрита камера с висока чувствителност на движение и звук, идеално прикрита в истински димен детектор е изключително трудна за откриване. Лесна за употреба, с високо качество на изображенията и чист звук. Този продукт е подходящ, както за дома, така и за офис или друго помещение над, което желаете да имате постоянно наблюдение. 

Видео формат: AVI

Видео резолюция: 1920 х 1080

Ъгъл на снимане: 90 градуса

Памет: micro SD до 64GB (не е включена в комплекта)

WLAN: Wi-Fi 802.11 b/g/n

  

       

           

         

Разбира се има още много други варианти за скрито видеонаблюдение и осигуряване на сигурността на Вашето имущество. В нашия шпионски магазин SPY-SYSTEMS.BG се стараем да осигурим богато разнообразие на всякаква шпионска техника, като целта ни е да удовлетворим нуждите на всеки наш клиент. Дори и да не намирате подходящо решение разглеждайки всички шпионски джаджи, които предлагаме, не се колебайте да се свържете с нас, за да Ви консултираме и изготвим индивидуален проект спрямо Вашите лични необходимости и предпочитания. 

Scroll