СКРИТА КАМЕРА В РЪЧЕН ЧАСОВНИК СЪС СИЛИКОНОВА КАИШКА

1 Review(s)

Ръчен часовник с вградена камера и изключително стилен дизайн. Високата разделителна способност и невидимите за човешкото око IR диоди Ви позволяват да заснемате видео и снимки с високо качество дори при ниска осветеност. 

Видео формат: AVI

Видео резолюция: 1920 х 1080

Кадри в секунда: 30

Ъгъл на виждане: 90 градуса

Снимки: JPG, 4032 x 3024

Батерия: 380mAh

Време на работа: до 90 мин

Памет: вградена 8GB

139,00 лв.
Статус: Очаква се!
Продуктов код: CAM1018

Този ръчен часовник с цифрова скрита камера е перфектна комбинация от модерен часовник и видеорекордер от издръжлив материал. Стилният дизайн позволява да бъде носен във всяка ситуация. Неоткриваемата шпионска камера позволява на устройството да заснема изображения и видео клипове напълно незабелязано. Този шпионска джаджа за наблюдение се използва широко при бизнес преговори и разследвания, като осигурява доказателства. Освен това можете да го използвате, по време на срещи, което е по-лесно, отколкото да си водите записки. 

Тази нова версия с FULL HD водоустойчива шпионска видеокамера, записва видео в HD 1080p видео резолюция и е с функция за нощно виждане за висококачествен запис на тъмно. Този шпионски часовник записва видео с до 30FPS при 1920 x 1080 и разделителната способност на изображението е 4032 х 3024. Камерата поддържа аудио и видеозапис и може да се използва като уеб камера за HD компютър. Това е много издръжлив часовник, изработен от висококачествени материали. Часовникът има 4 скрити инфрачервени светодиода за запис при слаба светлина, така че можете да записвате видео независимо колко е часът. Когато сте готови за качване на видео или снимки, просто включете часовника в USB порта на компютъра и качете файловете на компютъра по същия начин, както при обикновен USB памет. Часовникът автоматично ще бъде разпознат от компютъра Ви като устройство за съхранение, от което можете да преглеждате и копирайте файлове.

Този продукт е първият в света часовник с вградена скрита камера с висока разделителна способност и водоустойчивост. Часовникът е проектиран и произведен по стандарт за хидроизолация, но не трябва да се носи под вода, при гмуркане или плуване. Хидроизолацията е предназначена главно да предпазва часовника от повреда, ако намокрянето е по невнимание, при дъжд или по някаква друга причина.

Техническо описание

Видео формат
AVI
Резолюция видео
1920 / 1080
Кадри в секунда
30
Снимки формат
JPEG
Резолюция снимки
4032 / 3024
Ъгъл на снимане
90 градуса
Време на запис
90min
Капацитет
Вградена памет 8GB
Камера
12MP
Капацитет на батерията
380mAh
Напишете Вашето мнение за продукта
  • Kebap

    Kebap

    Jan 07, 2018 at  06:32 pm
    Страхотен часовник

Свързани продукти

Scroll