СКРИТА КАМЕРА В ТЕРМО ЧАША

0 Review(s)

Тази скрита камера изглежда точно като всяка друга термо чаша за кафе, но също така съдържа вградена камера. Шпионската камера е чудесен начин да гледате дома или офиса, когато не сте там. Можете да запишете висококачествени цветни изображения и видео. Тази чаша се отличава с висока видео разделителна способност 1280 x 960 при 30 кадъра в секунда. Тези файлове се съхраняват на подвижни MicroSD карти до 32GB и лесно се извличат от картата чрез включения USB кабел.

Видео формат: AVI

Видео резолюция: 1280 х 960

Кадри в секунда: 30

Време на запис: до 3 часа

Памет: Micro SD  до 35GB (не е включена в комплекта)

89,00 лв.
Статус: Очаква се!
Продуктов код: CAM1036

Тази термо чаша изглежда точно като съвсем обикновена чаша, но също така съдържа вградена скрита камера. Тази шпионска камера е чудесен начин да наблюдавате дома или офиса си, когато не сте там, а с помощта на допълнителна SD карта ще записва повече от 3 часа видео! Напълно съвместима с Mac или PC, трябва само да прехвърлите видеоклипа си с включения USB кабел, за да го прегледате и да изтриете файловете от шпионската камера, за да освободите място за следващите записи.

Пътните термо чаши са толкова често срещани в наши дни, че никой не им обръща внимание. Освен това те имат допълнителната полза от това, че се допускат почти навсякъде. Поставете я на бюро, за да запишете среща и никой няма да заподозре, че тази чаша за кафе всъщност е скрита камера.

С тази шпионска скрита камера ще заснемете висококачествени цветни изображения и видео. Тази чаша се отличава с висока видео разделителна способност 1280 x 960 при 30 кадъра в секунда. Тези файлове се съхраняват на подвижни MicroSD карти до 32GB и лесно се прехвърлят от картата чрез включения USB кабел.

Техническо описание

Видео формат
AVI
Резолюция видео
1280 / 960
Кадри в секунда
30
Детектор за движение
Да
Време на запис
3 часа
Размери
15 / 8 / 6 см

Свързани продукти

Scroll